BYJACKY

STIJLVOL & DUURZAAM

Deze tas mag niet ontbreken in je garderobe! De byJacky tas is duurzaam en gemaakt van het beste  leer uit India. De tassen zijn gemaakt van eco-vriendelijk leer, wat inhoudt dat er geen chroom en chemicaliën worden gebruikt in het looiproces. Omdat eco-leer nauwelijks een afwerkingsproceds heeft, heeft elke tas een uniek uiterlijk en verandert de kleur naarmate je hem vaker draag. Homemade vintage dus!  
 

​PRODUCTIE VAN DE BYJACKY TAS

Voor het productieproces werken we samen met een fabriek in de buurt van Kolkata, India, die is aangesloten bij de Equitable Marketing Association (EMA). Al meer dan dertig jaar zet deze organisatie zich in voor mensen voor wie 'survival an ongoing battle is'. In de fabriek krijgen deze 'locals' de kans om zich te ontwikkelen in een bepaald vakmanschap, ontvangen mannen en vrouwen hetzelfde salaris, is er een prettig werk klimaat (denk aan verlichting en ventilatie) en bied EMA een onderkomen aan de allerarmsten die helemaal niets hebben; gericht op een beter bestaan voor deze mensen. Met je aanschaf van een byJacky tas draag je daar ook aan bij.
 

VERA VITAAL FOUNDATION

VeraVitaal is opgericht door Vera en is de zus van Jacky (founder byJacky).  De stichting is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het omgaan met epilepsie. Van jongs af aan heeft Vera epilepsie en nog steeds komen de epilepsie aanvallen dagelijks voorbij. Epilepsie stoppen kan ze niet, maar wel een platform bieden met kennis over epilepsie. Dit doet ze met haar: VeraVitaal Foundation. Zo brengt ze 'epilepsie maatjes' met elkaar in contact, laat ze ervaringsdeskundigen workshops geven en deelt ze op haar blog persoonlijke ervaringen. 

Vera zit boordevol plannen! Met elke tas die byJacky verkoopt, wordt een percentage afgestaan aan de VeraVitaal Foundation, zodat Vera nog meer hulp kan bieden. Zo dragen alle byJacky fans ook indirect bij aan een beter leven met epilepsie!

 

 

© 2015 - 2019 byJacky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel