Verzorgingsproduct voor byJacky

Marla Protector Spray

Onze tassen zijn gemaakt van echt leer en vragen daarom om goed onderhoud. Net als dat je je schoenen af en toe poetst om ze mooi te houden, geldt dit ook voor je tas. Zonlicht en kunstlicht kunnen het leer verbleken en van teveel warmte (denk aan vloerverwarming of een radiator) kan het leer uitdrogen. Ook een fikse regenbui doet iets met het leer. En door het ‘dagelijkse’ gebruik wordt je tas mooier, maar is viezigheid ook niet te voorkomen. Je zult zien dat de hoeken van de tas iets donkerder zullen kleur en. Ons advies is daarom om je tas vuil- en waterafstotend te maken met een protector spray. De spray is universeel en kan op alle leersoorten en gebruikt worden. Dus ook voor je andere leer of textiel producten. 

 

 

VERA VITAAL FOUNDATION

VeraVitaal is opgericht door Vera en is de zus van Jacky (founder byJacky).  De stichting is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het omgaan met epilepsie. Van jongs af aan heeft Vera epilepsie en nog steeds komen de epilepsie aanvallen dagelijks voorbij. Epilepsie stoppen kan ze niet, maar wel een platform bieden met kennis over epilepsie. Dit doet ze met haar: VeraVitaal Foundation. Zo brengt ze 'epilepsie maatjes' met elkaar in contact, laat ze ervaringsdeskundigen workshops geven en deelt ze op haar blog persoonlijke ervaringen. 

Vera zit boordevol plannen! Met elke tas die byJacky verkoopt, wordt een percentage afgestaan aan de VeraVitaal Foundation, zodat Vera nog meer hulp kan bieden. Zo dragen alle byJacky fans ook indirect bij aan een beter leven met epilepsie!

http://www.veravitaal.nl

 

© 2015 - 2019 byJacky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel